Nu är den död.....

Ja blomman jag fick från SOS i augusti.

Jag är själv imponerad att jag lyckades hålla den någorlunda vid liv i alla fall. Men idag åkte den i soporna, det kunde den i och för sig redan gjort i förra veckan men jag gav den en extra vecka för att se så den inte bara låtsasdött..
Men icke den var och är stendöd, så nu fick den en sista färd genom sopnedkastet för att sluta sin vila bland grannarnas sopor..

vila i frid.. :(

Seeg

Idag är jag segare än segast..

Blev en sen kväll igår, eller man kanske ska säga tidig morgon...
Ramlade in  här hemma vid halv 7 i morse och var då dyngtrött, men kul var det i alla fall... Fick mig att totalt glömma bort alla glåmiga funderingar man hade på dagen igår och det var himla skönt.

Vi började kvällen hos S som bullat upp med massa snacks, dipp och en jättemumsig chokladtårta med bananer på, Mmmmmm.....
Träffade på S vänner som jag tidigare inte mött och det var ett riktigt roligt gäng som jag trivdes alldeles utmärkt med. Eftersom S och jag blivit goda vänner nu under utbildningen och att vi sen hamnar i samma turlag och kommer troligen/förhoppningsvis även umgås en hel del på fritiden så kändes det kanon att direkt komma överens med resten av hennes polare för man lär väl träffas igen. Blev även medbjuden på 30-års kalas av dom den 15 dec, frågan bara är hur fräsch man är den dagen med tanke på att jag och utbildningsgänget ska åka på 24h kryssning den 14e... =)

Det var mycket prat och stimm hemma hos S men vid halv elva drog vi vidare till Karlssons där vi bokat oss en loungebord. Det var första gången på Karlssons sen de byggde om och det var himla fräscht och trevligt, numera finns där 2 dansgolv och 4 barer. De har nu även en trappa upp ett uterum/gård där man kunde lufta sina nikotinlungor. Himla trevligt var det även om det blev mindre dans än vad jag brukar få till, men det var mycket prat och skoj i vår lilla loungehörna..
När stället stängde så gick S, jag samt två av hennes vänner hem till henne för att fortsätta med lite efterfest. Av någon outgrundlig anledning blev det sanning och konsekvens, fast vi var alla rätt sega och småtrötta så det där med konsekvens blev det inte så mycket av, förutom ena killen som fick stoppa isbitar i kallingarna och i en timme efteråt satt och sa "-ont... kallt....blött..." med jämna mellanrum.. =)
När vi alla satt halvdomnade i varsitt hörn i soffan så kom det där med sova på tal, efter lite snack om hur/var etc så kom vi faktiskt på att klockan var ju nu nästan 6 varpå tunnelbanan börjat gå igen och vi 3 gäster tyckte det var skönare att åka hemåt istället för att sova skavfötters i en 2sitssoffa, så halv 7 ungefär satte jag nyckeln i låset här hemma och stöp i säng..

Vaknade idag kl halv 3 så nu är frågan hur sent det kommer bli ikväll innan man somnar.. :S nåja det är väl smällar man får ta, jag är ju ändå ledig på tisdag så det är ju bara en dag jag måste traggla mig igenom..



Imorgon måste jag även köpa mig en kalender för 2008, det är så himla mycket som är inplanerat redan och det stör mig högeligen att jag inte kan skriva ned det någonstans.
December månad nu är rätt fullbokad.
Den här veckan är det studiebesök på diverse ställen (dock ledig tisdag vilket jag är glad över) på fredag sen kommer morsan, syrran samt 2 syskonbarn upp till Sthlm och vi ska gå på julmarknad på Skansen nästa lördag.
Nästa vecka är det återigen PHS som gäller med diverse olika ämnen och den helgen ska jag på julkonsert med X:et och hans familj.
Sen är det dags att lära sig S80 och Rakel (radiosystem för er som inte vet) på lucia ska jag på konsert igen, den här gången är det Lillasyster som ska spela, och på fredagen är det kryssningen med utbildningsgruppen och så på lördagen den där 30-årsskivan jag nämnde innan.
Veckan därpå är det praktik igen mån-fre och fredagen den 21 dec har jag resan bokad ned till Vadstena (eller inte till Vadstena då för dit går ju inga tåg, resan är bokad till Mjölby via Hallsberg men jag kommer kliva av redan i Motala fast bokar jag biljetten dit är den dyrare av någon outgrundlig anledning som inte ens SJ har bra svar på) Sen blir det en vecka med julpyssel, god mat (längtar efter mammas julbiffar och farsans jansson samt brunkål.) Innan jag åker tillbaka till Sthlm lagom till nyår.
Nyåret vet jag inte ännu hur jag ska fira. S frågade om jag hade planer eller om jag hade lust att haka på dom, vilket vore himla kul, även x:et har undrat vad jag ska göra nyår så just nu är jag lite ambivalent om saken..




S och jag har beslutat oss för att försöka utnyttja våra friveckor sen till att försöka resa så mycket som möjligt. Just nu planerar vi för fullt en resa till Paris i slutet av mars. Det verkar faktiskt som om vi kan åka dit med flyg ToR för ca 500kr/person samt boende i 3-4 nätter på hotell för ca 1500kr/skalle som hittat =) så vi har sagt att vi ska ta romantiska promenader utmed Seine eller vad nu floden heter och ta fåniga fotografier på oss själva vid eiffeltornet, jag skrattar redan bara av tanken på hur vi säkert kommer fåna oss och att fransmännen kommer titta snett på oss två korkade svenska tjejer som flamsar runt i deras stad..  Vi har även redan börjat smida planer på att åka till Thailand nästa vinter då ingen av oss varit där (vi planerar att ta massa övertid under året och jobba jobba jobba så vi verkligen kan unna oss alla dessa resor)
Just ja, vi fick reda på att vi får löneförhöjning.. En 1000lapp extra i månaden har det tydligen beslutats att man ska få då man är certifierad radio-operatör och inte säger man nej tack till det.. =) Än så länge går vi på utbildningslönen men jag ser verkligen fram emot att få min "riktiga" lön sen.. (just ja vilket påminner mig om att försöka hitta ett någon lite billigare boende.... 5780:-/månad är fan inte kul)

Vart tar tiden vägen??

Snart är det ju jul.. Var tog hösten vägen??

Hösten har bara försvunnit i rasande fart utan att jag ens lagt märke till det. Jag har fullt upp att var vecka måndag till fredag fylla hjärnan med massa fakta och sen försöka reda ut vad jag det jag nyss hört som jag måste komma ihåg, för tyvärr har det visat sig att de gärna ger en massa info som man inte ens behöver.. :(

Och det här med att jobba måndag till fredag.. I HATE IT!!! innerligt.. Varje morgon ska man trängas med alla andra på tunnelbana/bussar, sen ska man trängas med samma idioter på väg hem. Om man sedan vill handla eller tvätta så har dessa människor även fyllt affärerna samt bokat upp tvättstugan.. Grrrr jag läääängtar till februari då jag äntligen kommer börja jobba skift igen..

Idag ska jag på kalas till kollegan S.. Hon har fyllt år och ikväll blir det tårta och julmust, det ska bli himla kul faktiskt, eller jag hoppas verkligen det. Just nu är jag inte på bästa humör.
Det här med nära vänner är fan inte lätt. ibland undrar jag vad det måste vara för fel på mig eftersom jag så ofta hamnar i kylan...
Vad fan gör jag för fel??
Är det för att jag inte tar sådan plats i umgänget eller att jag kan vara lite svår att komma in på livet?
Eller är det för att jag inte visar mina känslor så öppet utan håller dom inom mig, så att folk tror att jag kanske inte bryr mig och därför gör det inget om man sårar mig?
Många tycker att det inte gör något om de själva inte hör av sig, men om jag är tyst och inte ringer/smsar/mailar på ett tag så stryks jag tydligen från vännerlistan, oavsett hur nära vänner jag ansett att man varit, för tydligen har jag inte en djävla susning om sådant utan lever i min egna lilla värld där jag faktiskt trodde att jag hade nära vänner, men i den verkliga världen verkar det vara så att jag tydligen inga nära vänner har..
Ok jag låter melodramisk jag vet, men just nu är det så här jag känner det. Imorgon när jag funderat lite och inte är i lika stor affekt så kanske jag kommer låta mer sansad men just nu gör det ont, djävligt ont till och med och jag gillar inte att jag börjar böla så fort jag tänker det. Hur jäkla korkat är inte det då, att sitta och skriva i en sketen blogg med tårarna rinnande..
äsch.. skit och helvete..  Jag behöver en grogg... eller tio.. och en cigg.. eller en limpa cigg..

bajsliv

RSS 2.0