Partycentralen

Jaha då var man en dator fattigare.. Idag hämtades datorn som jag skaffade via SOS, jag hade liksom inte lust att pynta 8 990:- för en ett år gammal dator, det konstiga i kråksången var att idag pratade jag med en kollega från SOS som också hade skaffat dator på samma vis, hennes dator skulle kosta 4 990:- att lösa ut ??????? va??  och för samma jäkla skitdator.. Nåja de fick tillbaka den idag. Men som ni ser så har jag ändå möjlighet att komma online då jag har snälla vänner, Micke var gullig och lånade mig en dator, ingen sprillans ny sak men den fyller sin funktion väl ändå.

Så nu funderar jag på att använda de pengar jag sparar till en tvättmaskin istället.. =)

Helgen som var hade jag besök, snälla Micke från Småland. Han dök upp i lördags och sen på kvällen blev det lite party. Sammanstrålade med lite löst folk från ett visst forum på Kellys. (Katja, vår gamla servitris var där som vanligt men jag såg inte röken av "min" servitör *s*)
Mycket trevligt sällskap hade jag i alla fall, mycket skratt och mycket prat. 2 i sällskapet gav upp lite tidigare och försvann hemåt men resten av oss dvs jag, Micke, Jonas, Stina och Fredrik aka klubban (frågade var det smeknamnet kom av men fick inget svar.... jaja) fortsatte vidare först till Krönet för lite påfyllning, sen när de stängde klockan 1 var man ju tvungen att gå vidare någonstans. Mycket folk var ute och jag funderarde lite på att ge upp då jag hatar att behöva vänta i kö för att komma in någonstans, men vilken lycka, 2 av killarna hade känningar både här och där och vips så var man inne på "Göta Juck" första gången jag satt min fot där, men va fan tänkte jag vi gick ju före i kön och slapp betala så det var bara att se glad ut. Men döm om min förvåning, det var inte ett sånt hak som jag hade trott. Helt ok ställe faktiskt...
Hade kunnat vara ute hela natten om det inte vore för att jag var korkad nog att sätta på min högklackade stövlar, jag som senaste året gått i platta dojor.. Så det var väl inte direkt en överraskning när fötterna började värka, men när klockan var 3 och det blev dags att gå och käka lite kebab då skrek mina fötter... Konstigt nog var det bara jag som hörde deras klagan..
Jag drack faktiskt en del för att vara mig, 2 groggar, 2 cider, 1 bacardi breezer och hör och häpna 1 öl.. =) men nog fan var jag nykter ändå.. Jag har ju inte råd att bli packad, pengarna tar ju alltid slut innan alkoholen hinner kicka in.. En i sällskapet blev lite på kanelen men lyckades hålla sig upprätt ändå, även om knäna gungade en hel del där på slutet *s*
Söndagen var tänkt att tillbringas sovandes men icke, vaknade rätt tidigt kl 10 och sen åkte Micke och jag till polismuseét, jag hade gratis entré men det tjänade de nog in på mackan.. 2 stycken mackor med kaffe 180:-!!! jisses..

Idag har vi börjat få lära oss S70M, radiosystem men än så länge är det bara teori, imorgon ska vi tydligen få lite mer praktiska uppgifter vilket jag ser fram emot för idag kunde man trott att någon gett gruppen sömnpiller för alla satt och blinkade febrilt och huvuden sjönk sakta ned mot bröstkorgen för att sedan med ett ryck komma upp i upprätt ställning igen.

Hmm undrar om man skulle ta och plocka lite här hemma.... Åtminstone vika ihop luftmadrassen som ligger över halva vardagsrumsgolvet. Himla smidig den dära madrassen men jäklar vad den låter när man blåser upp/tömmer den. Har inte själv testat sova i den än men enligt de som testat så verkar den bra, önskade bara jag hade ett extrarum istället för att låta madrassen ta upp halva rummet.. Nåja det blir en senare fråga..

soooova...

Kom hem från jobbet igår vid 16 tiden somnade som en stock och sov 2 timmar..
Lyckades sen hålla mig vaken ända till kl 00 innan jag slocknade igen. Vaknade kl 6 och var jättepigg men det höll i ca 4 timmar sen somnade jag om igen.
vaknade sen kl 13 och nu sitter jag vid datorn, men jag är banne mig trött igen. :S

Veckan har innehållit praktik, mycket svara i telefon (eller tja, vi svarade på allt som kom in, men det var inte mycket det ringde)
Jag har även tränat 3 ggr. måndagen var det styrketräning, tisdagen vattengympa som var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara.. onsdagen var det styrketräning igen.
Hör och häpna, jag har inte tränat så lång tid men jag märker redan resultat, på utsidan av överarmen har en muskel tittat fram.. Samt mina gamla SOS-brallor sitter numera löst i midjan, i augusti satt de precis. *glad* och även om jag inte tränat konditionen så har flåset blivit bättre.

Nu är det helg igen och det finns mycket jag borde göra, städa, diska, tvätta men idag har jag ingen ork alls.. blir nog att satsa på soffan vem vet jag kanske får ett anfall av energi senare idag..

Det är mycket nu..

Då var jobbveckan över för denna gång.

Blev ingen träning idag då min träningspartner gick och blev dålig i natt så hon istället fick sitta på akuten hela natten.. :(
Nåja vi var faktiskt och simmade 40 minuter igår och det var himla skönt..
I helgen blir det Stjärnhov med x:et igen, dags att bränna skräphögen =) får se om vi gör en docka och bränner i år igen.. Lite voodoovarning kanske, men himla kul..

Veckan har gått himla fort och har varit himla rolig, vi har fått svara på skarpa samtal (dock inte akuta samtal) och fått slå i olika register etc. Nu känner jag att det faktiskt sitter rätt bra, ja några av systemen i alla fall, vi har ju inte fått lära oss alla än.. Sen kommer radion också.. Lär väl vara totalt urblåst i skallen sen, kommer ju inte ha kvar plats för vänners namn, min egna adress etc.. Så om jag helt plötsligt slutar att höra av mig är det inte för att jag inte vill prata med er utan för att min hjärna helt sonika har skyfflat in er allra allra längst bak...

ouch

Jag har ju börjat träna... *se inte så chockad ut mamma*


Vi har ju gjort upplägget att träna måndag, onsdag samt fredag. Vilket innebar att det skulle tränas idag också.. Men i måndags lyckades jag med konststycket att knäcka till nacken under träningen.

Sanningen är den att jag lyckades knäcka till nacken i träningslokalen, medans jag stod och väntade på min tur i en av maskinerna. Hur lyckas jag med sånt egentligen?
Skulle bara tänja nacken lite och så *kras* ajajaj
Mådde rätt bra efteråt och tänkte att det nog inte var så farligt, men istället för att träna duktigt idag har jag suttit i soffan med en varm vetekudde om nacken :( mindre kul.
Nåja imorgon ska vi försöka simma lite istället och det är ju inte lika jobbigt så det ska nog gå bra.

RSS 2.0