busy busy

Ok ibland har jag inte skrivit här för att det inte hänt något speciellt i mitt liv.. Denna gång har jag inte skrivit på ett tag på grund av att det har hänt så jäkla mycket att jag helt enkelt inte haft tid.
Senaste tiden har jag hunnit med följande
-middag med brudarna för att fira Katjas återkomst till Norden.
-en heldag med LOKUS där jag letat fingeravtryck, kollat verktygsspår mm mm
-en halvnatt med Klara näpo då vi cruisat runt city, skällt på taxibassar, delat ut böter och annat kul.. Hemskjutsningen kl 3 på natten var dock ingen höjdare, fyyyyy faaaaan säger jag bara, den karln borde inte ha körkort (jo han är polis men körde som en biltjuv) värst var när han missade fartguppet och Jenny slog skallen i taket, i en van, med bälte på....
-en partykväll hos S vilket inkluderade maaaassa timmar med singstar, god mat och bål i mängder, så dagen därpå var man röstlös och seg eftersom man inte landade här hemma förrän framåt 5 snåret på morgonen.
-hälsat på x:et med flickvän samt lilla pyret på SÖS. Jisses så söt lille fjant är och fan vilka brakare han drog av och de stank något grönjävligt.. men han var söt ändå.. =)

Idag blir det bio, Änglar och Demoner med Tage aka Ninster sen hägrar nattpass på det. 3 nattpass kvar denna veckan innan jag är ledig igen..

on the low point of life: min födelsedagspresent till äldsta systerdottern var en heldag på Grönan. Hon längtar järnet för att komma upp och hälsa på samt åka allt som går att åka (tror inte att hon vill åka Jetline i år igen.. hehe) men Jennys ekonomi ligger just nu fas med USAs statsskuld.. :(
Det dåliga samvetet gnager för jag vet ju hur gärna hon vill komma... Men jag har inte pengar för att kunna bjuda, jag har svårt nog att få pengarna att räcka genom halva månaden..
Ni tänker säkert då, varför då gå på bio idag, men det blir månadens "unna-mig-själv" sen är det stopp och alla pengar kommer sen gå till mat och nödvändigheter.
På tal om nödvändigheter igår lyckades jag få översvämning i badrummet, så det nyinköpta paketet med toapapper flöt runt så fint.. Tänkte att det är väl ok ändå, det är ju plast runt etc etc.. Idag när jag skulle ta en rulle så visar det sig att allt det vatten som flöt runt på golvet är nu i toarullarna.. alla 8!! Jag får helt enkelt kalla det för wetwipes nu istället..

Fjant har kommit....

I natt klockan 03.44 kom en liten pojke till världen 49 cm lång och vägde 2750 gram.



Han är sååå söt.
Känner mig som om jag blivit faster fast egentligen är jag ju pappans x.

Mamma och barn mår bra, pappa är nog i chock hehe

Stort grattis till tillökningen i familjen. =) Jag är überlycklig för er skull.

Skaka tupp?

Igår skulle jag jobba kväll vilket innebär att man börjar klockan 13 med att fysa tillsammans med turlaget. Jag var ute i sista stund som vanligt och lyckades med konststycket att missa den tunnelbana jag borde tagit för att hinna i tid.

Ringde till ena befälet för att meddela att jag var på g men skulle komma ca 5 min sent, inga problem sa han de skulle börja med volleybollen utan mig och så fick jag hoppa in när jag kom.

Plockade fram min bok och stod på perrongen för att vänta de minutrar som var kvar tills tåget skulle komma.
När tåget kom så gick jag in och satte mig vid ett fönster och fortsatte läsa min bok.  På andra sidan gången satt det 2 tonårstjejer och en gammal gubbe. Hörde hur gubben satt och pratade med tjejerna och hur de fnittrade hysteriskt men jag försökte att koncentrera mig på min bok som just nu är inne i en spännande del. Tåget lunkade på i riktning mot centralen och någonstans på Södermalm klev tonårstjejerna av varpå den gamla mannen beslutar sig för att skutta över och sätta sig mitt emot mig. 
Jag märker i ögonvrån hur han sitter och glor, min tanke blir att han vill ha någon slags kontakt och troligen vill prata med mig men jag ignorerar honom och läser vidare. Efter någon minut känner jag hur mannen med sitt knä knuffar på mitt knä, slänger en blick på gubben varpå han säger: Titta titta... och så tittar han själv ned i sitt knä...
Jag slänger en blick nedåt och ser hur mannen sitter med handen om sin snorre, fast genom byxorna som tur är och han runkar febrilt....

ooh joy....  >.<   jag ville INTE se!!!

Jag envisas med att titta i min bok men ser i ögonvrån hur gubben fortsätter att polera pålen genom brallan och han börjar nu även stöna.... Han slutar inte heller att knuffa på mitt knä i ett försök att få min uppmärksamhet, inte heller när jag ber han fara åt h-e och att lägga av, så slutar han utan fortsätter glatt att polera samt stöna allt mer..
Som tur är så går vi precis in för landning på centralen och jag skuttar snabbt av tåget.  Min tanke var att komma bort från gubben fortast kvickt men tror ni inte att fanskapet hakar på av och ställer sig bredvid mig på plattformen där han står och fånflinar... 
Jag blir förbannad och tar upp telefonen och ringer jobbet... När gubben ser att jag tar fram telefon så piper han iväg längs plattformen i riktning mot plattan..
De är snabba att svara på jobbet och jag förklarar vad som hänt, varpå jag hakar på efter gubben. Har kollegan i örat hela tiden och ger info om var gubben är och som tur är så är han inte direkt snabb och han verkar inte heller veta vart han ska ta vägen eftersom han ute på plattan står och glor åt alla möjliga håll för att sen bestämma sig för att kolla in trumpetgubben som står och brölar i ena hörnet på plattan. Så det enda jag behöver göra är att stå still och hålla ett öga på snuskisen till dess att en patrull anländer. Efter en liten stund så anländer det till och med 2 patruller som tar hand om gubben efter att jag pekat ut vem det är samt lämnat en redogörelse för vad som hänt och mannen får sig en gratis skjuts till polisstationen.. :P

Själv hoppade jag på tuben igen och hann faktiskt med ett set i volleybollen innan tiden för fys var slut.

Blir intressant och se vad som händer med anmälan sen för jag har ju faktiskt aldrig gjort en anmälan av detta slag innan utan det har mer rört sig om borttappad telefon, stulen cykel etc..

RSS 2.0