God Jul

så då var min julafton över för i år.

Började dagen med att kliva upp klockan 4!!! Hela området var då svart, eller nja det lös några gatlampor så jag fattade i alla fall att det fanns ström.
Försökte få i mig lite frukost men så dags på morgonen har vara sig jag eller min mage vaknat till liv, så det blev en halv rostad macka och en kopp kaffe. (satt som en smäck i en sur mage)

Hade varit smart nog att kolla in resvägen till jobbet på sl's hemsida igår kväll och fick då reda på att det inte gick några tunnelbanetåg så dags på morgonen, inte så att jag skulle kunna hinna till jobbet i tid i alla fall. Istället skulle jag ta nattbussen som skulle gå 5.33 och det var ju en cirkatid, så för säkerhets skull så knallade jag iväg i goood tid. Jag var framme vid busshållsplatsen redan 5.25.
Efter 2 minuter hade jag en frostad näsa och iskalla fingrar. Efter 5 minuter började mina tår tappa känseln. Efter 10 minuter konstaterade jag att bussen var sen och att jag frös så jag började hacka tänderna. Efter 15 minuter började jag hoppa på stället för att få ned lite blod i benen i hopp om att de inte skulle frysa till isklumpar och började känna mig stressad eftersom jag ville vara i tid på jobbet.  Efter 20 minuter ringde jag jobbet och förvarnade om att det inte såg bra ut för mig och mina chanser att komma i tid till jobbet, befälet hade lite svårt att uppfatta vad jag sa då tänderna hackade så hela huvudet skallrade. Efter 30 minuter kommer bussfan...
Dörrarna öppnas och jag har världens suraste kommentar som bara väntar på att flyga ut ur munnen för att fara fram i 300 km/h och riva ögonen ur bussföraren.... 
Vid förarplatsen sitter en liiiiiten gubbe med stoooort skägg och tomteluva.. Som blinkar!!
Han skickar iväg största leendet jag sett och piper ett glatt: God jul!!
ööhm ja god jul, säger jag och går och sätter mig på en ledig stol.... 

Ibland är man så feg, bara för att gubben var liten, såg skröplig ut och samtidigt så glad så kunde jag bara inte kläcka ur mig min extremt beska och sura kommentar, en kommentar som jag stått och övat till perfektion i skallen under den långa tid som jag väntat, kommentaren var så perfekt att jag skulle varit nöjd i åtminstone en månad om jag bara fått säga den, men näe då, istället kom jag av mig helt och bara gick och satte mig..  Jäkla kyckling man är!

Jag hann till jobbet med 1 minut till godo och då var jag snabbare att byta om än världens snabbaste brandman.. =)

Hade ett hopp om att vi faktiskt skulle få lite käk på jobbet idag, men icke. Tydligen ska man inte äta mat när man jobbar dag, för de bjuder på mat för kvälls och nattarbetarna (åtminstone enligt ryktet) Vad fick vi då? en aladinask stod i receptionen... Sen kom som tur var en samarbetspartner och lämnade in 2 stora korgar med frukt samt maaaaassa godis.. 
Jag hade ändå varit smart nog att ta med mig en macka, men man kan lugnt säga att jag var så satans hungrig när jag väl slutade att jag kunde käkat en häst.
S kom och hämtade mig på jobbet och vi åkte hem till hennes mor i södra delarna av stan. Vi hann dit för att se sista halvan av Kalle och  lagom tills maten var klar. Medans vi dukade så mullrade min mage ungefär lika högt som Vesuvius troligen gjorde sisådär 79 eKr..
Till slut blev det dags för mat, jag tänkte att nuu... NUUUU ska det ätas.. Efter 3 bitar sill, 2 prinskorvar, en bit skinka och 2 ägg så var jag mätt!!  Hallå eller? Jag skulle ju ha jansson, rödkål, köttbullar, lax också, inte sjutton kunde jag redan vara mätt?? Min mage envisades med att säga att den var full och inte ville ha mer. På pin kiv klämde jag ned jansson, 2 köttbullar och en liten bit lax också. Maten satt nu ca 0.5 cm nedanför översta kanten på matstrupen.
Lyckades flytta över till en fåtölj där jag tänkte att här kan jag sitta och jäsa medans S och familjen bytte julklappar, men då visar det sig att S köpt klappar till mig med.. :D fick ett par fiiina duntofflor och 2 blockljus i vinrött.. Kände mig lite usel som bara köpt godis och en blomma till S's mamma som tack för inbjudan, samt en megapåse engelsk konfekt till S som jag vet att hon älskar och en låda Alladin till resten av familjen.. Men men de vart glada ändå och det är ju huvudsaken. Men jag fick inte sitta i ro och meditera ned maten i kroppen, kändes fortfarande som om maten bubblade lätt i öronen.
Sen visade sig att efter julklappsutdelning så skulle man äta godis, dricka kaffe och äta fruktsallad med glass.. Gaaah
Lyckades undvika fruktsalladen och bad om lite lite glass enbart. Fick hela skålen full med glass och som den artiga person man är så äter man ju upp det man fått.
Jag tog en taxi hem sen, tanken på att gå var så jobbig att jag mådde illa av bara tanken på att röra mig.

Sitter nu här och väntar på att maten ska sjunka så långt ned att jag kan lägga mig ned utan att maten trycks upp i matstrupen igen... Novalucol någon??


Just ja, jag ska upp klockan 4 imorgon igen.. och ta bussen som går 5.33

Bästaste mamman i världen

det har jag det!!

Ville inte be pärona om någon slant så här innan jul, de har ju fullt upp med att handla klappar till barnbarn och mat mm mm sen är de ju pensionärer och alla vet vi ju hur fett pensionärer har men cash....
men kära mamsen läste bloggen om mitt kaffebehov och vips fick man ett litet sms där det stod: kaffepeng finns på kontot.

Hurra!!!! *glad*


Idag hägrar ytterligare en lägenhetsvisning.
Denna gång en tvåa som är ca 1000 kr billigare i månaden än min nuvarande lya.

Lägenheten jag kollade på i fredags var mycket intressant men jag är lite i valet och kvalet över den, finns säkert bättre lägenheter där ut och jag har ingen panik att flytta. Fast nu när man väl börjat kolla runt vill man ju självklart hitta drömboendet på en sekund och flyttat igår.

Booklover del 2

just ja.. minns ni högen med böcker jag beställde i november??


I tisdags kunde jag hämta dom, då har de varit på utflykt via bland annat Vällingby och någon utlämningsställe där...Tur jag har hade tänkt ge bort böckerna i julklapp, för de hade inte hunnit fram i tid.
Men nu är de här och jag har maaaaaassa böcker att läsa nu.. *myyyyyser*


Blir perfekt nu när slaskvintern är över oss, tända lite ljus här hemma, lite glögg och så krypa ned i soffan med en spännande bok.

Holidays are coming...

Igår var jag och tittade på en lägenhet.
Det är en 2.5a med 2(!!!!) balkonger, ca 4 kvm större än vad jag har idag, men klart bättre planerad. Idag har jag himla svårt att möblera vardagsrummet eftersom varje vägg bryts upp av
1. öppning till hall
2. dörr till sovrum
3. balkongdörr.
4 Fönster med jättelång fönsterbräda åt alla håll och kanter
5. dörr till köket
så egentligen finns det ingen vägg att ha soffan mot om man skulle vilja det, utan den får stå mitt i rummet i stort sett. Hur jag än försökt att möblera senaste 2 åren så känner jag mig aldrig riktigt nöjd.
Lägenheten jag kollade på hade inga sådana besvär, Det halva rummet är utan fönster och är nog tänkt som megaklädkammare skulle jag tro, igår stod det i alla fall 4-5 garderober utmed ena väggen, men det finns gott om plats att kunna slänga in dator och extrasäng. Vore perfekt att alltid ha ett litet rum att stuva undan folk i när det ska hälsas på och sovas över. Hyran var billigare också med hela 1 krona :D
Nära till tunnelbanan, som visserligen tar ca 5 minuter längre in till stan än vad jag har idag men jag slipper byta linje för att ta mig till jobbet. Har ju bott i området där förut och trivdes bra.
Nackdelen är väl att jag flyttar till andra änden stan och den jag umgås med mest bor söder om stan..
Sen sitter man och finurlar på om det inte kommer dyka upp en bättre lägenhet, billigare, större, bättre..
Jag vet ju iofs inte om de som har lägenheten idag gillade min lya tillräckligt mycket för att vilja byta..

Den som lever får se.

Jag har varit ledig nu sen förra torsdagsnatten, slutade på fredag morgon och drog då till pärona för lite julfirande. Idag ska jag jobba igen och jag har ingen lust, finns så mycket jag skulle vilja göra istället (fast pank som jag är så har jag ju inte råd med något)
Julfirandet var trevligt, bidde julmat hemma hos mor och far på lördagen med "julklappsutdelning" Jag tror faktiskt att alla uppskattade vad de fick i julklapp av mig, så det kändes som om jag lyckats rätt bra i mina inköp. Systerdottern Emma blev eld och lågot över sin filt med tryck från High School Musical och Alice blev salig över sin Spindelmannentröja.. =)
Julmat blev det även på söndagen då vi åkte till Väderstad för julbord.
I tisdags gick tåget hem igen och onsdagen var det återigen dags för julbord, denna gång på Tyrol tillsammans med turlaget.
Betalningen var sagt innan att 200 kronor skulle vi få från jobbet för den teambuildningdag vi hade i höstas då vi lagt ut pengar själva och vi sa att när vi får dom pengarna skulle vi ta dom till julbordet.. Sen skulle vi även ta lite pengar/skalle från turkassan så att man inte skulle behöva lägga ut så mycket pengar så här inpå jul.
Tror ni på det? jag var dum nog att göra det, men från jobbet har vi inte fått några pengar än och hon som satt på hela turkassan var hemma sjuk, så det var bara att punga ut med 500 spänn för julbord och dricka själv.. Samt att jag betalade 360 kronor för S som inte hade pengar alls... Så de pengar jag hade tänkt leva på fram till lön försvann i ett nafs och jag är nu helt PANK.... yaaay

och kaffet är snart slut.... PANIIIIIIIK!!!!


men jag slipper julstressen i alla fall, ska ju jobba och fira julen med S's familj. dvs inget klapputbyte (tror jag i alla fall, kanske bäst att dubbelkolla så ingen köpt något till mig)

tidsbrist

För mig är det onsdag, men enligt datorn och allt annat är det nu torsdag..
Sitter fortfarande på jobbet men om en timme är jag förhoppningsvis på g hemåt.

På onsdagseftermiddagen, strax innan det var dags att börja bege sig till jobbet för natt nr 3, så kommer jag på att jäklar i h-e jag ska ju åka till pärona på fredag morgon, det vill säga jag måste ha med mig packningen på torsdagskvällen.
När jag kom på det var det 20 minuter innan avfärd och att börja packa då var ju inte att tänka på.

Så idag ska jag hem, stressova, vakna tidigt förhoppningsvis, äta frukost , packa, slå in julklappar, göra mig iordning för att kunna dra till jobbet, och dra till jobbet måste jag göra tidigt för idag är det julbord och sånt kan man ju inte missa.

just nu sitter jag och drömmer om mat, är så satans hungrig.
Blev 2 mackor när jag vaknade vid 16 tiden igår, sen en korv med bröd på väg till jobbet, men tack vara stopp i tunnelbanan så hann jag inte handla någon mat så jag har överlevt natten genom att äta äpplen... och har nu ont i magen!

ååh tänk er julskinkemacka med massa senap... mmmmm och jansson... ååh


fan

Frukostdatabordet

precis hemkommen efter natt 2 av 4.
Igår var en bra dag. förutom de saker som droppade ned i brevlådan igår så var jag inne på In och Finn vid Fridhemsplan och hittade precis sådana spislock jag vill ha.. lite gammeldags utseende och 25:- för alla 4, som hittat.

Inte nog med det så var jag och käkade middag med A en vän från forumet på nätet, vi käkade gott på Helens Krog på Hantverkargatan. A var nyss hemkommen (i måndags) från Peking, eller ska man säga Beijing??, och när jag såg på FB att han var där så tyckte jag lite på skämt att han kunde ju köpa mig en ny handväska eftersom dom är så billiga där. Tror ni inte han gjorde det... *glad* en brun fin handväska med matchande plånbok.. Det står Prada på väskan och börsen, men det ska man ju ta med en klackspark ;) fast någon dåre kanske man kan lura.. A jobbar ju inte inom myndigheten utan har ett "normalt" jobb dvs han tjänar pengar, så snäll som han är så bjöd han på både väskan och middagen. Jag fick bjuda på kaffet efteråt.. Känner mig lite skyldig men han insisterade och man ska väl inte klaga på sånt. =)

Natten på jobbet var relativt lugn, jag hann skriva in alla födelsedagar i min nya almanacka..
Sitter nu och äter nygräddade frallor och dricker en pucko, puckon kanske inte är världens nyttigaste men jag blev så satans sugen.. =) så strax ska jag nöjd, glad och mätt gå och sova...

Rassel i brevlådan...

Yaaay 2 kul saker damp just ned i min brevlåda.
Först mitt nya kontokort, jag har skaffat kort-på-kort dvs jag har lagt ett eget kort på mitt bankkort. Så numera ser man den här bilden var gång jag ska betala med kort:

Kortet tog jag själv för några veckor sen när det var regn och storm ute, riktigt bra bild faktiskt, tagen från min balkong.


Inte nog med detta, idag anlände min almanacka..... I brevlådan dessutom!!
Yaaay x 2
och titta så fiiiiin den är:

Jag har redan börjat kladda i den så klart... Den följer med till jobbet i natt tillsammans med färgglada pennor, för nu ska det fyllas i rejält... Me like!!

Lägenhetsbyte

Jag försöker se om jag kan byta lägenhet.
Jag har ju förstahandskontrakt på min tvåa här, men den är lite i dyraste laget tycker jag. Visst har jag råd att bo här, jag har ju tydligen klarat det i över 2 år nu. Men jag känner att en billigare lägenhet skulle ge mig möjlighet att göra annat kul för de surt förvärvade kronorna än att bara lägga dom på boende.

Eller nja, det beror på vad jag hittar förståss. Jag vill antingen ha en billigare tvåa eller en trea i samma hyresnivå som idag. Vore perfa att ha ett extrarum för dator och andra grejer, som när mor och far hälsar på då kan man ge dom ett eget rum istället för att behöva snubbla över dom på luftmadrassen i vardagsrummet.
Som ett led i mina försök att byta lägenhet har jag anslutit mig till Björnsbytare.se
Jag har hittat flera intressanta lägenheter som jag klickat för som möjliga byten, min lägenhet var tydligen även intressant för andra.
Men nu till kruxet, om jag då klickar för en lägenhet som intressant och den andra personen finner min lägenhet intressant så har man ett sk dubbelbyte, ibland är det även en 3e lägenhet med och då har vi ett trippelbyte. Man får se små pilar som indikerar att folk är intresserade, de blir gröna då. Så om man då har gröna pilar hela vägen, varför svarar man inte på mail?????
Sitter folk bara och klickar för till höger och vänster för att sen skita i om de faktiskt får träff?
Jag har nu mejlat 4 stycken, det är ett dubbelbyte och 3 stycken trippelbyten. INGEN har svarat!!!! WHY??
och är det bara jag som faktiskt är seriös med byte på den där jävla sidan? Det kostar ju faktiskt att vara med, ok inga stora pengar utan typ 30 spänn för en månad, men ändå.. Varför betala och sen inte utnyttja möjligheterna?


Jag gör ju mina försök på Stockholms bostadsförmedling också och efter 2.5 år i kön så börjar jag närma mig möjligheten att få en lägenhet i yttre Mongoliet.. 


Heaven or Hell

You Are 32% Good
You try to do the right thing, but only when it works out in your favor anyway.
You're not exactly evil or without ethics, but you could be going down a pretty dark path.
You probably have good intentions. You've just gotten comfortable with acting the way you do.
Knowing the difference between good and bad is half the battle. Acting like a good person is the hard part.

You are also probably: A bit jaded and cynical about life's rules

Right now you are on track to being: A petty criminal

To be a better person: Help a friend in need, without being asked
How Good Are You?


Ja vad ska man säga....

På önskelistan

Jag har kommit på vad jag vill ha..

En Pleo!!!!


Är den inte söt?? ;)
blir som att ha ett husdjur som man slipper gå ut och gå med, slipper tömma låda etc.. perfekt!

Salem

Idag är det dags för Salemdemonstrationerna.
Jag måste erkänna att jag inte riktigt fattar varför, visst förstår jag att en kille blev brutalt misshandlad till döds för x antal år sen, det är inte det.. Men jag förstår mig inte på folk som åker massa mil för att ta sig till Salem av den enda anledningen att de vill ställa till bråk.
Vi har ena sidan som har fått tillstånd att ha ett fackeltåg från stationen i Rönninge och så har vi andra sidan som har fått tillstånd för en stillastående demonstration vid Rönninge C, tillstånden är för olika tidpunkter så den stillastående ska i teorin vara över när det är dags för fackeltåget, är det någon som verkligen tror att så kommer ske?? näe..

Förra året sprang idioterna runt i hela Salem, tände på papperskorgar, kastade sten på brandmännen samt alla andra som kom inom synhåll, gjorde rusningar mot både polis och den "andra sidan".
Båda grupperna har sk militanta höger/vänsterfolk med sig.
Militanta? Give me a break...  Några jäkla spånskallar som har åsikter och sätt att framföra dom på som påminner om ett gäng småglin i trotsåldern. Skulle man sätta sig ned med en av dessa stolpskott för att försöka få reda på deras ståndpunkt och verkligen höra deras argument, skulle man snart få sig en smäll och då undrar ni säkert varför. Jo, visst har de en åsikt, de kan i 99.9% av fallen inte förklara den utan det "bara är så"  skulle man insistera att få reda på varför skulle svaret bli DÄRFÖR!! och om jag inte nöjde mig med det svaret ja då är det nävarna härnäst. Det finns ju ett gammalt ordspråk som stämmer så väl in på dessa glin: När vettet tar slut, tar nävarna vid.

Hade en gång en diskussion med en kille som tyckte att "Reclaim the streets" var det bästa som fanns. När jag frågade varför man då tar sönder för butiksägare och för allmänheten så kunde han inte svara på det. Hans argument var att de tog sönder i protest mot kommun och staten, när jag envisades och sa att det var ju i slutändan jag och resten av allmänheten som blev lidande, med höjda skatter, dyrare varor etc samt en förstörd miljö, så fick jag svaret att jag var korkad, inskränkt och aldrig skulle kunna förstå. Självklart kommer jag inte kunna förstå om människan inte kan formulera sig och sina åsikter, därför är inget svar och att skandera slagord och propaganda in absurdum kommer inte få mig att förstå det hela mer än om de satt och rapade hela alfabetet.

Idag bävar nog många Salem/Rönningebor och undrar hur det ska gå, kommer de ha kvar sina ägodelar imorgon, hur mycket kommer förstöras? Igår var jag för första gången där nere och tittade, samhället verkar lugnt och fint och det är ju himla synd att en gång om året måste innevånarna fly fältet samt låsa in allt som är löst eller som kan slitas loss bara för ett gäng glin vars IQ inte överstigen den av en vandrande pinne.

Idag ska jag jobba kväll och sitta i staben. Vi får väl se hur det går, har jag ork så lovar jag ge en sammanfattning när passet är slut.

Edit: blev sammanfattning dagen efter då jag var allt för trött igår för att orka logga in här. Så hur gick dagen? Den var faktiskt relativt lugn, inga större händelser inträffade.
Vi hade lite kul åt denna sida www.motkraft.net dit kunde glina skicka sms med uppdatering om läget, och vilka lägesrapporter sen *s* vi hade himla kul åt vissa av dom som så tydligt hittade på rappakalja och skickade in. Vi satt och funderade på om vi skulle skicka in meddelanden vi också, typ: Det är lugnt på platsen, poliserna är snälla och glada. Fast vi gjorde inte det. ;)
Sammanfattningen enligt DN:
Ett mycket stort antal polismän var utkommenderade för att förhindra att vare sig Salemfondens demonstration och marsch eller Nätverket mot rasismens stillastående demonstration urartade, och att de båda grupperna inte kom i närheten av varandra. Detta fun­gerade enligt polisen också mycket bra.

Däremot omhändertog och grep polisen cirka 550 personer på lördagen, både före och under demonstrationerna i Salem. På morgonen stoppades en buss i Alby med ett 30-tal vänsteraktivister från Danmark. 24 av dem avvisades av polisen till Danmark. På förmiddagen togs 33 andra vänsteraktivister, de flesta norrmän, in till förhör och för avvisning.

-470 av de 550 omhändertagna vänsteraktivisterna togs enligt polislagen i brottsförebyggande syfte. Det började när ett gäng kom till Rönninge station med pendelåget och började kasta sten mot polisen. 15 vänsteraktivister har också gripits för brott, bland annat våldsamt upplopp, säger Anders Olsson, presstalesman för Stockholmspolisen, till Dagens Nyheter.

Trötter, det är jag det.

Tidiga mornar borde vara förbjudna..
Efter 2 koppar kaffe har jag fortfarande inte vaknat till, sov illa som tusan i natt och hade de mest konstiga drömmarna och jag får vål vara glad att jag inte minns dom längre. Vet i alla fall att jag vaknade vid 3 tiden i natt av en mycket bisarr dröm som jag då kom ihåg och hade sen ett helvete att somna om igen.
Idag ska vi förbereda för Salemdemonstrationerna som ska ske imorgon. Vi ska åka ut och se hur det ser ut, jag har ju aldrig varit i Salem utan bara blåst förbi utanför på  E4an. På eftermiddagen ska vi ställa i ordning i stabsrummet, men vad jag vet ska allt redan vara klart vad gäller alla delar som behövs för stab så förhoppningsvis går det fort som tusan och man kan få sluta lite tidigare, har jag otur så måste man sitta av tiden fram till 17..

Har en inbjudan till en öl i kväll, men vet inte hur jag ska göra. Har iofs inte fått bekräftelse på att vi ska ses så man får väl se om det kommer under dagen eller ej.

Guud så trött jag är... *gäääääääääääääääääääsp*

IG/LKC

Idag har jag varit ute och åkt...

Vi körde en patrull med 2 poliser och 3 civilister från LKC och gisses vad jag har skrattat...
Att ena killen som var med inte är riktigt klok visste jag sen innan, även om han verkade lugn och timid när han började i vårt turlag i våras och nog trodde jag att vi skulle ha kul, men inte att jag skulle ha så pass kul ändå..
Vi har ju kunnat åka i vilka områden vi vill med tanke på att vi går utöver ordinarie bemanning, som vi körde runt söderort och sen även city då inget hände i söderort..
Enda tråkiga var sista jobbet där vi skulle stå och vänta på en snubbe som skulle lämna pisseprov vilket inte funkade.. Så vi väntade och väntade, och vi väntade så länge att arbetstiden tog slut och en annan patrull fick komma och ta över.. Jobben i sig var ju inget speciellt, en snattare, en omhändertagen person PL§13, samt en upphittad väska som hittade sin ägare i samma stund som vi landade på platsen. Sen var vi på väg på flera jobb men där hann andra patruller före oss. Dagen i stort var i alla fall riktigt lyckad.
Om vi nu måste jobba pass i vår "frivecka" så hoppas jag att vi kan fortsätta att få vara ute och åka åtminstone en av de 2 dagarna, för då kommer jag inte lacka ur helt på schemat i alla fall.

Nä nu ska jag sova, trött som tusan blev jag av dagen i alla fall. =)

Hungrig..

Ibland förundrar jag mig själv....

Klockan 16.30 kommer Jenny på att hon är hungrig.. Jättehungrig!!
Vaknade klockan halv 12 av ett sms, drack lite kaffe, sen har telefon gått varm. Så det var ju inte undra på att man var hungrig..
Jenny beslutar sig att laga mat och det ska gå fort för magen skriker nu ut sina våndor.
Jenny beslutar sig för att göra lasange!!!!

Ja så sitter man då och väntar på att maten ska bli klar.....



Igår hade jag besök av Moa, först åkte vi till Citygross där vi vandrade runt lååång tid, som tur är så liknar vi varandra i vårt shoppingbeteende, man måste gå i varje gång och kolla för man kan ju komma på något man verkligen verkligen behöver.. =)
Köpte glögg, brieost samt en mögelost, de som känner mig höjer på ögonbrynen, mögelost? köpte hon verkligen mögelost?? och ja det gjorde jag, mest av en vänlig gest till Moa som tycker det är gott.
Väl hemma värmde vi glögg, lade fram ostarna  samt pepparkakor...
Till min egna förvåning så smakade jag på mögelosten och det var GOTT!! Inte bara att det var ätbart det var faktiskt riktigt jäkla gott..  Så nu har jag två nya saker att lägga till på listan för i år av saker som jag numera äter, mögelost och sushi.. Jag kanske börjar bli vuxen?
Moa var sen även snäll mot en höjdrädd stackare och bytte glödlamporna i hallampan, 2 glödlampor satt det i den ena hade stendött och den andre förde ett falnande liv.. Nu med 2 nya glödlampor så ser jag hur hemsk man ser ut i spegeln igen.. Skit!!

RSS 2.0