Hjärnblödning

Efter att ha varit lite småkrasslig i magen i början på veckan så beslutade jag mig för att det bästa är om jag är hemma på onsdagen för att vara på säkra sidan. Sagt och gjort, hade en urtrist dag hemma (förutom att Liten förgyllde den via msn och mobil) men kände att fan jag mår bra nu, varpå jag ringer jobbet och säger att, yaaay Jenny är frisk hon kommer imorgon, dvs torsdag.

Torsdagen kommer, vaknar med lätt huvudvärk, käkar frukost inklusive en huvudvärkstablett och allt är frid och fröjd. Tar mig sen en dusch och medans jag tar denna dusch så blixtrar det till i skallen på mig och jag får V Ä R L D E N S huvudvärk... Står i duschen och blåhåller i duschstången för att hålla mig upprätt, kallsvetten rinner om mig, rummet snurrar och jag hinner dra undan draperiet samt öppna toalocket innan jag spyr. Efter att ha vrängt magen ut och in så ligger jag utslagen på toagolvet en stund innan jag lyckas ta mig upp på fötter.

Jag är nu helt hundra på att jag har fan i mig fått en hjärnblödning!!!

Ställer mig framför spegeln och är glad för att lite sjukvårdstjosan finns kvar i skallen sen SOS, så där står jag alltså:
-Jenny lyft båda armarna... *Jenny lyfter båda armarna, samtidigt och lika högt*

puh...

-Jenny, leeeee... *Jenny leeeer, båda mungiporna åker upp*
men vänta.. är inte leendet lite snett??
Jeeezuz jag har fått hjärnblödning..
Näe vänta, jag kanske ska hålla huvudet rakt upp inte vinkla det.. Såå *leeeer*
aaah puuuh

ok så jag har nog ingen hjärnblödning, båda pupillerna ser lika stora ut, eller snarar knappnålssmå. Huvudet dunkar som aldrig förr och det har nu ökat i vikt , känns som om jag har en medicinboll till skalle och inte fan kan den vara still utan vippar sakta fram och tillbaka...

Bara en sak att göra, ringa jobbet.. Ja jo jag är ledsen, men jag kommer inte idag heller.. Vad? jo jag gråter men det är inte för att jag inte kan jobba utan för att jag mår dåligt och har ont..
Sen avslutade jag samtalet väldigt fort innan stackars TG fick sig en spya i örat..

6 timmar senare vaknade jag till liv igen, Då kommer jag på att jag gick och lade mig i sängen med blött hår.. Det hade torkat till en icke definierbar frisyr som skulle göra en indian avundsjuk.


Nåja idag är allt frid och fröjd igen..


Läste just Litens blogg.. ja jisses..
http://badgirlnini.wordpress.com/2008/07/04/fjunyngel/

Förutsägbart eller vad?

Inga pengar i sikte än...


Var det någon som trodde något annat??


*suck*

Show me the moneeey!!!

Nu börjar jag lacka ur rejält..
Tror ni jag fått några Minovapengar ännu? Icke sa Nicke..

Inte heller är några pengar på väg till kontot enligt swedbank..


MORRRRRRRRRRRRRRRR

Helgen

I lördags var det dags för den årliga brännbollen med polismanforumet.. Eller ja, som vanligt försvann alla som skrivit upp sig, den ena efter den andra..
Till slut var det jag, Liten och Gurra3 kvar.. =)
Det slutade med att istället för brännboll körde vi pubkväll, Sussie hakade också på.

Vi sågs vid 17 tiden på medis och jag trodde i min enfald att "jag är nog hemma runt 23-24 tiden som senast" jo tjena.. :D
Liten visade sig vara en tjej som passade perfekt in i min umgängeskrets, lätt galen... Eller stryk det, hon är nog komplett galen.. =)
Gurra3, eller Gustaf som han heter visade sig vara en kille runt 20 (smågodis) som nog lätt chockad gav upp efter ca 2 timmar.. *s* Då satt vi på Medis kök och bar, vi hade käkat lite, druckit lite och snackade som vi känt varandra i evigheter, ja jag Sussie och Liten alltså..
Förresten, Medis bar och kök, rekommenderas inte!! 3 ggr bad vi om notan och det tog ca 45 min innan vi fick den, hade de dröjt 5 min till hade vi gått utan att betala. Jävla slöa idiot till servitör. Fast våra 4cl Fidel Castro, GIFTIG.. och var det enbart en 4a så var det nog snarare dl än cl..
Då gick vi först till Kvarnen, där var det fortfarande matservering så vi beslutade oss för att gå vidare direkt och hamnade då på Carmen istället. Där blev det ytterligare lite drinkar samt massa prat. Efter det gjorde vi ytterligare ett försök på Kvarnen men det gick fan inte vara där.. Sorlet var öronbedövande, alltså hellre musik så man får skrika lite än att det är sorligt.. Jag har så svårt att höra andra om det är 300 pers till som pratar samtidigt, spelas det musik högt så kan jag lättare urskilja vad som sägs, konstigt men sant.
Så för andra gången var vi inne på Kvarnen i ca 30 sek, sen blev det taxi till Harry B James.

Stackars taxibasse!! Han ångrade nog att han tog oss tre tjejer i bilen.. Vilket kackel... haha

Sussie fixade in oss före kön på Harry B och så var vi igång med drinkarna igen. Vad för slags drinkar körde vi på? Jo Captain Morgan Gold rom, limevodka samt sprite.. mumma!! Vi lyckades få ett bord och sen kacklade vi resten av kvällen. Vi körde även en gallupundersökning framåt småtimmarna: Om Jenny skulle göra en piercing, vad skulle det vara? Svaret blev enhälligt (vilket i och för sig kan bero på att vi bara frågade en hunk, men ojojoj vilken hunk och vilka händer han hade...*dreglar kraftigt*) ja ytterligare en person deltog i undersökningen, dock bara via sms, men personen lämnade samma svar..
På kvällen där sprang vi även på en polare till Sussie som jobbar som piercare, eller vad det nu kan kallas, och planer gjordes upp om att gå till butiken på söndagen då han jobbade.
Liten gav upp först på kvällen, vilket nog berodde på att den lilla donnan ordnade skjuts hem :P
Sussie och jag gav upp 10 minuter innan Harry B stängde.
Var hemma i sängen strax efter 4, vet fortfarande inte vad som tog så lång tid eftersom vi lämnade vid tio i 3 och jag tog taxi hem.. Hmm vi pratade några minuter utanför men inte sååå länge..

Nåja söndagen kom (ok sanningen är ju att det redan var söndag när jag lade mig) och jag åkte in till stan för att träffa Sussie samt Liten igen. Sussie och jag körde bakisfrukost, dvs vi åt på MAX.
Vi hann shoppa lite innan Liten dök upp.
Sen gick vi till piercingstället, Sussie bytte ut sin näsring samt satte en sten i uringningen, mycket snyggt.. Ni undrar säkert om Jenny gjorde slag i saken med tanke på gallupundersökningen som utfördes under natten. Svaret är nej, för Jenny var BAKIS med stoooora bokstäver. kallsvettig, illamående, the whole ten yards så tanken på att sticka något genom huden gjorde Jenny ytterligare grön i synen samt framkallade upprepade sväljningar..
Så nej mamma, jag har ingen piercing......
 
ännu...

:P
Vi kollade på Sex and the City på söndagen också, riktigt bra film.. Det kändes mer som ett längre avslutningsavsnitt på själva serien. Men det var bra.. en "feel-good-film"

Nu är det tisdag och jag känner mig bakis ännu, så jag har omvärderat mitt tillstånd lite och skyller nu istället på magkatarr eftersom jag blir dålig var gång efter att jag ätit..
Kan ju erkänna att jag slängde bort ca 50 spänn på en pizza igår, kunde spolat ned pengarna på muggen direkt istället för att käka pizzan och sen få spola ned den på toaletten när pizzan fick för sig att näääe i magen vill jag inte vara.. Det är också anledningen till att jag missade avskedsfesten för Svärd på jobbet igår.. :(

RSS 2.0