Korn

Ja lilla Gabriels operation gick bra.. tack och lov.. =)
Mamma Katjas nerver gick det väl inte lika bra med men det är ju förståerligt.. ;)
tänker på er massor..



Måndagen var det konsert med Korn på Hovet.
Vi började dagen hos S med att färga och klippa håret lite, så nu är det ännu kortare i nacken för maximal volym (de gångerna jenny verkligen fixar håret vill säga)
Sen var vi på Jensens och käkade mat och glassbuffe mmmmmmmmmmmmmmmmmm så gottigt.. Var nog mer glassmätt än matmätt men ibland måste man få svulla lite.
När vi väl kom till Hovet hade första förbandet redan börjat spela, musiken lät helt ok men sångaren borde nog försöka bli lite bättre eller bytas ut och hans babbel mellan låtarna var oförståerligt och då pratade han ändå svenska..
Nästa förband var klart bättre men inget jag kommer köpa några skivor av direkt.
Tyvärr kan jag inte komma på vad banden hette men det spelar kanske sak samma.. =)

Sedan var det Korns tur!
S skuttade upp och ned som en juttaperkaboll, det är ju hennes gullgrisar som kom ut på scen ;)
Själv har jag ju inte lyssnat på dom speciellt länge och inte heller så mycket. Men tydligen tillräckligt för att jag faktiskt skulle kunna sjunga med i flertalet låtar, åtminstone refrängen. Glad blev jag att de spelade min favvolåt i alla fall, "come undone" då skuttade Jenny också upp och ned samt sjöng så det skorrade i stämbanden. =)
Efterår så köpte jag självklart en t-shirt, som nu joinar maiden t-shirten på jobbet för att användas i gymmet (de är perfekta att ståta runt på gymmet i)


Igår var det då dags för första passet utan handledare.
Vi började med gemensam fys, volleyboll, där jag nog skrattade mer än jag lyckades träffa bollen. I mitt lag fick jag även ett av kc-befälen som for runt på banan som om hon var den enda i laget *s* så det som fick mest träning var nog magen av alla skratten..
Sen var det utsättning där vi fick semlor, mums.. (och så förstörde man direkt den lilla träning man gjort för dagen)
det blev sen lite anitklimax när vi skulle in för det visade sig att det inte fanns bord för vare sig mig eller S förrän 1 timme senare. Det visade sig att de som fixar med schemat hade totalt missat att vi faktiskt var färdiga med utbildningen och glömt att räkna med oss, efter kontroll visade det sig att de inte hade oss som färdiga operatörer förrän i början av mars... Tur vi sa till igår då annars hade vi varit överflödiga en hel månad till.

Just ja jag har fått en mentor nu istället för handledare, någon jag kan springa till med alla frågor (eller igår satt han så långt bort att jag frågade alla andra istälelt.. ;) så vem har fått oturen att dras med mig, jo Sunkan "the one and only" hoppas ju att detta gör att jag lättare får flyga helikopter framöver hehe

Fredag..

Idag ska Katjas guldklimp opereras. Jag håller alla fingrar och tår jag kan för att allt ska gå så bra som det bara kan.

Annars har jag mest lullat runt här idag och inte fått mycket gjort. Eller jag har faktiskt ringt och tjatat på SOS lite, de har ju en vinstandelsstiftelse som heter MiNova som de satt in pengar i varje år som man varit anställd och då företaget gått med vinst. Fick höra ett rykte om att man inte skulle få de pengarna om man inte var anställd i minst 5 år, varpå Jenny blev rasande.... *grrr* Det är ju MINA pengar som företaget gett mig för att jag varit en del av att företaget gått med vinst och fått sina mål uppfyllda. Sen att de ligger fast i en stiftelse i minst 5 år må vara sant men att de inte ska betalas ut pga att jag bara var anställd i 4.5 år det går jag inte med på..
Så nu har jag ringt till höger och vänster på Huvudkontoret för SOS och fått svar på mina frågor. Jag hade som tur var rätt =)
Pengarna är mina och kommer att utbetalas!! Först sa de att jag kommer få potten som sattes in 5 år efter insättningen vilket skulle göra att jag skulle få en pott i år samt 3 år framåt. Men efter lite mer forskande visar det sig att jag kommer kunna få ut allt på en gång. Har jag då räknat rätt så kommer jag få en pott pengar efter maj i år då SOSs bokslut är klart och revisionsberättelsen är klar för 2007.
De pengarna kommer oavkortat gå till Italienresan. =)

Nu ser jag mest fram emot konsert på måndag med S, vi ska gå och titta på Korn.
Sen på tisdag är det som sagt dags för första passet efter utbildningen.

RSS 2.0