Vårkänslor

Igår hade jag rejäla vårkänslor, allt berodde på att det droppade från taken och solen värmde skönt..
Så jag köpte mig en ny vårjacka och den är sååå fin.



idag när jag vaknade så snöade det självklart utanför fönstrena.. :(
men just nu skiner solen och det är nästan så jag funderar på att ta på mig nya jackan när jag ska in till stan för träning och sen se på bio med S. Vi ska se på "Män som hatar kvinnor" har ju läst böckerna och de är riktigt bra, men vi får se hur filmen är.

I wish...

...I was a little bit taller....



typ 2,10 m lång, då skulle jag väga alldeles lagom...



*mutter*

Du är för full...

Jobbar ju natt den här helgen, vilket innebär att man pratar med en hel del berusade människor. Vissa är jobbiga, vissa är det synd om och vissa är riktigt roliga, men de har de själva oftast ingen koll på.

En kille ringer in och är väldans upprörd.
Han har blivit nekad att gå in på krogen, enligt vakten/entrévärden/whatever så är han för full.
Killen säger dock att han definitivt inte är full och vill att polisen ska komma och låta honom blåsa i en alkometer.
Jag försöker förklara för killen att det inte kommer hända och tipsar honom om att antingen ta en promenad, nyktra till, sen återkomma eller åka hem och sova eller testa annat uteställe.. Inget av detta intresserar killen, han SKA in på just denna krog.
Han hävdar å det bestämdaste att han inte alls är för full och KRÄVER att vi kommer dit och låter honom blåsa.
Förklarar återigen att det INTE kommer ske, samt att om han skulle blåsa så skulle det endast påvisa ATT han har druckit inte visa någon promillehalt. Förklarar även att om han vore spiknykter men betedde sig som om han var aprak så kunde personalen likväl hindra honom från att komma in ¨på krogen och att det inte hade något med promillehalten att göra.
Killen börjar mot slutet lyssna och jag tror att meddelandet faktiskt sjunkit in i det något dimmiga medvetandet.
Killen avslutar samtalet med att sluddra fram att jag är en schysst brud och ingen fitta..

tack så mycket... =)

5 minuter senare hör jag hur en kollega har exakt samma diskussion på telefon med en kille som står vid exakt samma krog.. Konstigt nog hette killen exakt samma sak som den jag pratade med, snacka om sammanträffande!!!

Mjukstart

då har man börjat träna igen, efter att äntligen känna sig någorlunda frisk. Har sen i höstas haft förkylning efter förkylning och sen magsjuka som gjort att jag aldrig kommit igång med träningen. Men nu så =)

Började i förra veckan och det ser hittills ut så här:
12/2 Gymmet med S. 45 min. Med 2 dagars extrem träningsvärk som följd, alla stolar kändes som de var minst 30 cm för låga när man skulle sätta sig.
14/2 Gymmet med S i återigen 45 min
17/2 Powerbox på jobbet, följt av 30 min i gymmet och sen även 35 min volleyboll, what a day!!!
18/2 Stretch/rörlighet 30 min på jobbet, direkt följt av 55 min Bodypump...

Imorgon blir det träning igen =)
Ska verkligen försöka att gå på fler av de passen som erbjuds på jobbet såsom powerbox, stretch, bodypump, djupvattengympa och så vill jag testa afrikansk dans =) det verkar vara lattjolajbans.... Svårigheten är bara att träffa in ledigheten rätt så att  man kan gå.

Förutom den inledande träningsvärken som var grym så har jag bara haft lite småvärk efter det och Stretch/rörligheten gjorde att det mesta försvann, men jisses att man märkte att man behöver bli lite mer vig... Att stå med raka ben och röra golvet går utmärkt, men att försöka nå och knäppa händerna bakom ryggen där ena armen är nere och andra uppe (om ni fattar vad jag menar??) är heltkört finns inte en chans i helvetet att jag ska ens kunna toucha fingertopparna mot varandra med mindre än att jag bryter ena armen...

För att besöka den negativa sidan av livet, förra torsdagen skulle jag gå på dejt, tid och plats var bestämt, Jenny var där men inte karln... Frågan är nu då vad som hände:
1. han blev påkörd av en buss och ligger nu i koma.
2. han iddes inte gå och brydde sig inte om att höra av sig och säga det.
3. han kom, såg och gick...

Känner på mig att det är alternativ 3 och funderar starkt på att lägga upp kort på han här så att ni alla, om ni får syn på han, kan ge han en spark mellan stortårna... Men men... i dagens samhälle där man ska anmäla folk till höger och vänster så känns det inte som ett bra alternativ (jag får helt enkelt hyra in någon :P  )
Jag fick i alla fall en trevlig fika i måndags med en person jag lärt känna via fejjan, han var trevlig, rolig och såg riktigt bra ut, jag förstod till och med vad han sa även om han pratade skånska. Nu bor han ju åt fanders till, dvs nere i sydligaste delarna av Sverige, så risken/chansen att det blir mer än en fika är mikroskopisk(om vi nu hade velat det menar jag). Men vänner har man ju aldrig för många av =)

Utmanad...

Katja fick för sig att utmana mig.. http://utlandsmamman.blogg.se/2009/february/utkast-ja-battre.html
Sorry gumman tog mig ett tag att komma till skott, skyller på födelsedag, fest och allmän lathet...


Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)

1. Jag är rädd för skräckfilmer.. Klarar bara inte av dom, kan inte sitta still i soffan utan far runt, upp, ned, upp , ned, håller kudde för ansiktet och vill det sig riktigt illa så springer jag iväg.. utan att jag ens tänkt tanken så står jag i ett annat rum än tv:n
2. Jag är rökare, jag hatar det, men det har blivit en sån jäkla vana att det är ett rent helvete att sluta.. Tänker att nu jäklar ska jag sluta, sen står man där 10 minuter senare med en cigg i handen och tänker "vem fan tände den här???"
3. Jag är en usel medpassagerare. Har blivit sån de senaste 5 åren typ, utan någon som helst orsak, jag har ju aldrig varit i en olycka ens.. Men jag bromsar, rycker till var gång en annan bil kommer för nära  (i mitt tycke som passagerare, hade jag kört själv hade det varit helt lugnt) etc etc etc x:et retade sig storligen på denna egenhet.. Fast åka polisbil i 180km/h går konstigt nog utmärkt.
4. Jag är en laktosintolerant mjölkoman.... :( så magknip och gasattacker får man tåla ibland för att kunna få njuta av vanlig mjölk..
5. Tar jag i en dammsugare så blir jag på dåligt humör... Dammsugarjäveln fastnar jämnt i alla möbler, den suger inte som jag tycker att den borde och sladdfan hakar i överallt. Vill du prata med mig medans jag håller i en dammsugare, gör det fort och ducka sen!
6. Jag är full av goda intentioner. I min skalle finns världens planer på vad jag ska göra, borde göra, definitivt ska genomföra men av någon konstigt anledning får jag inte mycket gjort, istället så kommer jag på alltid på sakerna som jag borde gjort under dagen när det väl är för sent att göra dom und so weiter..
7. Jag kan läsa ut en megatjock bok riktigt fort.. Ta senaste Harry Potter, en bamsebok, läste jag samma kväll som jag köpt den...  En vanlig sk 25 öres roman (som numera kostar hela 65 spänn) läser jag ut på någon timme...  och ja jag minns vad jag läst ;)
8. Likt Katja jobbar jag allra bäst under stress, dock skiljer vi oss på den punkten att har jag 5 dagar på mig att göra något så förtränger jag det helt tills dess att 4.5 dagar gått för att sen jobba järnet intill sista minuten och jag gör det faktiskt ett riktigt bra jobb..

ja sen var det d här med vilka man ska utmana.. vet inte ens om jag har 8 att utmana om jag inte ska tvinga några vänner att starta blog.... Men jag kör på några i alla fall som jag vet läser här..

Nini och Sanna, jag är ledsen men jag känner fan inga andra med blogg som jag kan slänga det här på.. :P
Sorken kan ju skriva sina ovanor bland kommentarerna ;)


Party party

Japp det blev utgång, först middag hos S och sen hamnade vi på Patricia, vi var på väg till Golden Hits men efter att ha sett kön utanför så blev det Patricia. En mycket trevlig kväll, men jag var ändå hemma redan kl 2.

Senaste veckan har det inte hänt mycket alls, har fixat och donat lite här hemma i övrigt har jag ägnat mig åt navelpill och fågelskådning.

Igår var det dags för fest, hos mig.

SINGSTAR-FEST!! =)

Jag hade fixat snacks, bål och paj med sallad för de bjudna. De bjudna var enbart tjejer och vi blev 5 stycken pga sjukdomsfall i sista stunden. Jag fick till och med 2 presenter, en superfin orkidée och en nytt singstarspel med 90-tals låtar..
Maten uppskattades och det var mycket glatt vid köksbordet medans maten inmundigades.

Sen flyttade vi in i vardagsrummet för att påbörja festen ordentligt, första skivan lades i min PS2 och sen var vi igång...
Jäklars vad jag skrattade och sjöng och skrattade :D
och så svårt det kan vara att hålla en lååååååååång ton, man wailade värre en Mariah som fastnat i en rävsax, allt i hopp om att någon gång träffa tonen rätt och få lite poäng för sin ansträngning.
Vid midnatt så började man bli rätt hes, men inte fan slutade man för det ;)
En mycket trevlig kväll, som definitivt skall göras om..

Nästa gång kanske vi är snälla nog att släppa in några karlar på festen också.. ;)



fast vi fick karlbesök på natten, en av deltagarna i festen hade fixat hemtransport. Varpå 2 trevliga karlar dök upp mitt i natten ;) naaajs

Nu har jag en bil till låns i någon/några dagar, kanon tänkte jag, tills jag kom på att jag ska ingenstans :(

RSS 2.0