Are you interested..?

Jag har ju min sida på facebook där man kan lägga till massa applikationer, en av dom heter "Are you interested?"

Där kan man klicka i om man är intresserad av någon som även den har lagt till samma applikation. Man kan välja mellan att klicka i Ja jag är intresserad eller ja jag är intresserad fast hemligt, så det syns först om personen även klickar i att han är intresserad av mig eller så kan man välja att Nej jag är inte intresserad.

Det är lite kul att sitta och kolla igenom alla dessa kort som folk anser att bara genom att se på kortet de lagt upp ska jag veta om jag är intresserad av dom eller ej.
Korten är av skiftande kvalité, det finns kort på husdjuren (visst kan jag bli intresserad av en söt hund på ett icke-kinky sätt) det finns de som har en "Simpsonkopia" av sig själva samt de som inte lagt upp kort alls, vilket då visar sig genom ett stort fett frågetecken.
Vissa föredrar att visa sin bil, mc eller sin deffade mage..
Vissa har kort på sig tillsammans med ett sällskap, hur fan ska man då veta om man är intresserad?? Visst han killen till höger är skitasnygg så då klickar jag ja, men oj hoppsan det var tydligen killen till vänster han som består av en näsa och buskiga ögonbryn som var den man skulle vara intresserad av (hur gör jag då för att meddela killen till höger att det är han jag vill ha??)

Sen var det ju det där med att man kan välja att vara anonym då man klickar Ja på någon, problemet är ju att man inte är anonym alls.. =)
Eftersom jag har valt en viss ålderskategori samt bara folk från Sverige att titta på så vet man direkt att när det kommer upp en bild på en som inte stämmer in vare sig på ålderskategorin eller på landkategorin så är det någon som klickat ja på mig.. *s* och är det även någon som stämmer in i både ålder och land men som poppar upp i tid och otid så är chansen stor att även han har klickat ja.
Det är lite komiskt ändå att se alla dessa personer som klickat ja på mig, de är allt från 17årig kille (herregud jag kunde ju vara hans morsa) till någon som passerat 55 (herregud han kunde ju vara min farsa)

Sen kan man gå in och kolla på de som jag har klickat ja på och idag fick jag en uppenbarelse..
Jösses jag har tydligen en "typ"  O_O
Av 20 killar ser 18 ut som om de vore bröder eller i varje fall släkt med varandra, de andra 2 är tillräckligt läckra för att få mitt "ja" även om de faller utanför "typen" nog för att jag vetat om att jag har en liten förkärlek för en viss typ av karl så trodde jag inte att jag var så fast i den stilen men ooooh Yes I'm interested big time!!


Så mina vänner vilken typ tror ni är min?? ;)
För att det inte ska vara sååå lätt så krävs det minst 3 faktorer som ni ska ha rätt.. (och nu snackar vi utseende, inte personlighet.. vi får vara lite ytliga ibland)
Rätt svar ger en gratis fika med undertecknad.. :P

(faller du som läser detta även in under min typ så kan även du få en fika ;) jag är inte den som är den... )

just ja..

I måndags kom morsan upp en sväng, stannade till tisdagen..

Så nu har jag rena fönster ;)         (tack mamsen)
ja inte alla men de som såg värst ut, sen får man skylla på regnet som gjorde det svårt att tvätta resterande fönster.

och så har jag numera en diskmaskin, en sån där bänkversion. Dock är den bara till låns, den tillhör x:et men då han inte har ledningar dragna för att kunna installera den så lånar jag den tillsvidare. En bra deal. =)
Nu saknar jag någon som dammsuger åt mig bara samt en tvättmaskin så skulle mitt liv vara mycket enklare.

Vad händer nästa vecka då? tja ledig måndag/tisdag jobbar onsdag-fredag på dagen sen ledig helgen och inte ett enda jota att göra.. *suck*
Det får bli en tv-vecka, har du några tips på bra program så meddela mig då jag inte har en susning om vad som går på tv om kvällarna numera.

Tjat tjat

Ja jag vet jag har varit usel på att skriva här..
Men det beror mest på att jag varit usel på att göra något alls denna månad, eller jag hade för mig det tills jag började tänka efter.
Jag fyllde ju faktiskt år den 8e, vilket inte ledde till något firande då jag jobbade natt hela helgen. Av x:et fick jag Ice Age 1 och 2 samt Micheal Jacksons 25års jubileumsskiva Thriller, mor och far hade köpt mig en ljusstake samt ungsformar av min kära syster fick jag... ähm.. hmm vänta nu jag fick inget väl *host host* ;)

Sen veckan därpå åkte jag ned till pärona i Vadstena, jag hade ju frivecka och att sitta hemma och glo när man dessutom nästan är pank är inget vidare kul. Så då blev det Vadstena istället, hann träffa Svensson (fast hon heter ju Brodén numera) dvs min gamla bästis sen plugget, jeeeez det är faktiskt 24 år sen vi började umgås *infogar chockad ansiktsuttryck* alltid kul att träffas och snacka om vad som hänt sen sist, senaste skvallret samt gamla minnen. =)
Jag var nere i Vadstena från tisdagen till söndagen, på natten till fredagen kom även x:et ned, han gillar ju att umgås och diskutera med pappsen och så fick jag ju åka bil hem på söndagen så jag fick med mig massa saker som leget kvar i Vadstena, bland annat lite julklappar som jag inte kunde bära hem i julas. Så det vart en trevlig vecka som gick allt för fort.

Efter det har jag mest jobbat tror jag, blev ju en nattrunda till när jag var tillbaka i Sthlm och jag hade lite svårt att vända tillbaka dygnet efter det så jag var nog rätt antisocial ett tag.
Vad mer har hänt?
Jo nu är boendet bokat på Sicilien =) yaaay
Hotell (budget) i Palermo 1-6 september
Lägenhet på sydkusten 6-13 september (300m från stranden)
Hotell med pool i Acireale 13-18 september
Nu ska vi bara boka flygresan t&r samt boka hyrbilen så är alles klart..

Eftersom det är lite långt till september ska jag och S ut och kryssa den 25 mars med Cinderella, äta gott och på hemvägen även ta en tur i spa-avdelningen blir som ett lite lätt försenat födelsedagsfirande.

Positivt med februari:  Känner mig mer och mer hemma på jobbet och semesterplanerna går som på räls..

Negativt med februari:  Xpo (päronas labrador) är gammal, trött och har ont i lederna så han finns nog inte så länge till, var fan tog tiden vägen?? Det var ju inte länge sen jag satt i gräset med en liten svart labbe i knät som hade tassar som var för stora, magen klotrund samt nosen vit efter att ha ätit filmjölk, där låg han och snarkade så det dånade det är 12 år sen ju...  Har inte insett hur fort tiden gått förut eller hur gammal Xpo blivit.
Nu är han gammal, fortfarande vit om nosen men av ålder, snarkar gör han fortfarande men han är trött och trappor är jobbigt. Jag kommer gråta den dagen han tas bort.. =(

RSS 2.0