Kan du vissla, Johanna?

Ja visst kan jag deeeee...

Jag har skaffat mig ett nytt partytrick, får se hur länge jag klarar av det. Just nu visslar jag varje gång jag andas genom näsan.
Var något irriterande inatt när jag skulle somna, försöker andas genom munnen och så är man preciiiiiis på väg att slockna då man glömde bort sig och drog in genom snoken.... *wiiiiiiiiiiiiiiiiii*
och så var man klarvaken igen..

Men man få väl se det som positivt att man kan lära sin kropp nya funktioner, som att bli känslig mot pollen efter 36 år av pollenokänslighet...


jag måste även börja lära mig att läsa på läpparna..

Har inget ljud på vare sig tv 1 eller 2..

Är välan tur att jag tittar på de kanalerna typ aldrig....

Comskit

I måndags dog min telefon och bredband helt plötsligt..

Det var sen dött i 3 h!!!! När skiten väl kom igång igen så hade jag fått ett mail från comhem.


Information om nätarbete i där du bor.
 
Måndag-torsdag under vecka 17 och vecka 18 genomför Com Hem nätarbeten i ditt område med syfte att uppnå en högre kvalitet och förstärkt driftsäkerhet.

Arbetet pågår kl. 08.00-17.00 och kan medföra avbrott/störningar till och från på alla dina tjänster.

Efter avslutat arbete kan du behöva starta om din utrustning. Detta gör du genom att dra ur strömkabeln till modemet/digitalboxen i en minut och sedan sätta tillbaka den i vägguttaget.

Vi ber på förhand om ursäkt för de eventuella olägenheter arbetet kan orsaka dig och tackar för din förståelse.


Med vänliga hälsningar,
Com Hem AB



Ähm jaha, snällt att ni informerar om det EFTER att ni startat...

Jag tänkte att ja ok jag kan ju stå ut med att skiten inte funkar på dagarna då mellan aktuella klockslag. Men ack så jag bedrog mig, sen i måndags fungerar mitt internet i ca 5 minuters intervaller, dygnet runt!!
Hemtelefon funkar typ inte alls oavsett tid på dygnet och mina kanaler kommer och går samt när de väl kommer så saknar jag ljud på vissa kanaler och på andra är det ett jäkla skrapljud som håller på att spräcka min tv:s högtalare.

Jag har startat om alla lådor jag vet inte hur många gånger men inget hjälper. Ska försöka få kontakt med comhem sen och kräva avdrag på avgifterna för kan jag inte använda vare sig telefon, tv eller internet utanför de tider som de sagt att de ska jobba på skiten så tänker jag fan i mig inte betala fullt pris. Men jag har inte lust att ringa dom på min mobil och få betala en massa för att sitta i kö hos dom och hemtelefon funkar som sagt inte nu...  *mutter*

Just nu (kl 09.55) sitter jag och väntar på att alla lampor på modemet ska börja lysa igen så att jag kan spara det jag skrivit samt publicera det.

Fotografering

Idag var jag på modelhouse och tog kort..
Själva upplevelsen i sig var väl lite si och så, det var mycket folk och kändes lite stressigt.
Men de sminkade mig snyggt och själva fotograferingen gick bra, killen som tog korten var proffsig och gav klara direktiv om hur man skulle stå och vart jag skulle titta..
slutresultatet blev faktiskt helt ok.. =)

Ger ett litet smakprov
 

Mätt

Just hemkommen från en mycket trevlig dag..

Var hos X:et och hälsade på han och nya tjejen, med var även Agipman och senare anslöt även hans tjej (5e hjulet? jag?? nääe)
Det blev spel på PS3, mycket trevlig grafik och 5.1 ljud mm mm jäkla synd bara att inget av spelen hade multiplayer så vi fick turas om att spela helt enkelt, men det funkade det med..
Burnout Paradise funkade bra för mig, där ska man ju krocka.. Fick en utmaning att klara 5 "takedowns" på ett race jag gjorde närmare 30 hehehehe krocka det kan jag..
Colin McRae Dirt, funkade klart sämre då jag som vanligt tillbringade mer tid utanför vägarna än på dom, har aldrig lyckats tidigare så varför skulle jag lyckas nu liksom..
Sen var det ytterligare ett spel som faktiskt hade multiplayer.. man var en liten stickad gubbe.. som skuttade runt, kunde se glad/ledsen ut och viftade med armarna.. Fattade inte alls vad det gick ut på men jag skrattade så jag grät iaf, gubbarna var för söta och när Agipman började veva med armarna så slog han ner mig x flera.. hmmm tror det gick ut på att man skulle samla klistermärken på något jäkla outklarat vis.. jaja det var hysteriskt roligt i ca 15 minuter.

och mat fick vi.. maaaaaaaassor med mat.. H hade lagat lasange, gjort foccacia, några andra små knyten i ugnen sen var det kallskuret, oliver mm mm mm jag blev suuuupermätt!!
Sen kom efterrätten, hemmagjord tiramisu.. jösses!!!!! såå god..
Var kräkfärdig hela vägen hem, nu har det lagt sig lite men om jag böjer mig fram så får jag smak av tiramisu längst bak i munnen då magen står i fyra hörn och matstrupen är fylld ända upp.. Borde stå mig matmässigt fram till typ onsdag.
På köpet har man ju även fått prestationsångest och jag kommer nog aldrig kunna bjuda x:et med tjej på mat här hemma utan att man får panikångestattack på kuppen.

Nu när jag kom hem hade jag fått mail att Ellos har rea på bh.. weeei tänkte jag som senaste tiden fått slänga bh efter bh då de gett upp, byglar går av, plastmojänger går sönder, sömmar släpper.. Det kan iofs bero på att jag inte köpt någon ny på typ senaste året och de flesta är numera rätt slitna. Så självklart loggade jag in på ellos sida, hittade 4 bh:ar i rätt storlek som var snygga som tusan dessutom och de kostade "bara" 49 pix styck, som hittat.. Vad händer? jo sidfan lägger av precis när jag ska gå till kassan, får bara massa felmeddelanden nu så jag antar att de kör någon jäkla uppdatering så här mitt i natten, iofs smart gjort av dom men måste de göra det när jag väl ska handla???
Nu ska jag med andra ord försöka komma ihåg vilka bh:ar jag hade bestämt mig för, sen komma ihåg att logga in i morgon och göra om hela proceduren igen.. Gaaah!! jag känner ju mig själv så jag får väl gå i mina gamla bh:ar ett tag till.. *suck* kanske borde pierca mig i varje bröstvårta, sätta i ringar sen fästa en kedja däremellan att ha om nacken så slipper man ha bh.

Imorgon är det fototajm, Jenny ska leka fotomodell och hon kommer bli sååå vacker.... hahahahahagaha *host host*

osociala Jenny

4 nattpass avklarade, nu ska jag försöka vara lite social i några dagar..
Lördag ska jag till x:et, även Agipman ska med så jag kan väl anta att det kommer bli lite spel.. =)
Söndag ska jag till en proffsfotograf och ta bilder, även S ska med och vi ska kanske ta sk "kompiskort" vad nu det innebär.. Blir det något bra kanske ni får se.. =)

Förra helgen var jag i Vadstena för att fira påsk, blev sjuk på vägen ned och tillbringade därför helgen med att snörvla, nysa och sova.. Fredagen var man hos syrran eftersom hon fyllde 40 (hon börjar bli gammal.. höhö) och det var smörgåstårta, marängtårta, medelhavsbuffé och allt såg jättegott ut, men smakade ingenting.. Det är ju skit att man inte kunde känna någon smak alls, men är man totalt täppt så är man. :(
Åkte hem i söndags och vips så blev jag nästan bra på en gång, näsan är fortfarande lite småstrulig men i söndags morse trodde jag inte att jag skulle klara av att ta mig hem i ett stycke, än mindre jobba på måndagnatten men det var inga som helst problem. Tror att jag inte tålde "lantluften"  för jag blev ju bra så fort jag var tillbaka bland avgaserna igen.

Nu ska jag sova.. go'natt

I'm in pain..

Helvete vad jag har ONT!!!

vaknade igår morse och mådde bara bra.. 2h senare var jag lite stel i ryggen och det småvärkte lite mellan skulderbladen men jag kunde röra mig iaf även om vissa rörelser tog emot..
Idag.... ouuuuuuuch... hela övre delen av ryggen värker något grönjävligt, jag kan inte vrida på huvudet så som man brukar kunna, titta upp är bara att glömma likaså att titta åt höger. Har försökt att stretcha musklerna lite för jag antar att det är dom som krampat ihop sig rejält men det går bara inte, tårarna bara sprutar då.. :(
Frågan är ju bara varför jag har ont?? Jag har inte gjort något konstigt, jag kan inte minnas att jag sträckte mig, knäckte mig eller liknande igår, det bara började göra ont helt av sig själv... Jag är nog ett jäkla måndagsexemplar helt enkelt.

På tal om tårar, de sprutade även igår fast då av en helt annan orsak. Var och tittade på Jeff Dunham på Kistamässan, jisses så rolig den karln är.. Jag hade ont i mage och kinderna på vägen hem (ja förutom ryggen då) pga allt skrattande och tårarna rann flera gånger medans man kiknade av skratt..
Tog lite kort och försökte filma lite så förhoppningsvis vart något bra och då lägger jag upp det här sen.
Har även kort från kryssningen som borde läggas upp men har vare sig haft tid eller ork att dona med allt sånt än..

Just nu borde jag hålla på och packa väskan för jag ska bege mig till Vadstena lite senare här idag och det vore ju bra om jag hade lite ombyte med mig, men jag ska nog försöka sträcka ut mig på sängen en stund i hopp om att tabletterna jag just tog ska ha någon verkan mot värken..

RSS 2.0