Sjöslag

I juni blir det sjöslag...


Då ska jag samt i stort sett hela mitt turlag åka kryssning.. Så hade ni planer på att åka med Birka Paradise, gör det innan 11 juni, efter det kommer båten att ligga i docka för helrenovering.. Lär ta åtminstone resten av året.



(jisses vad har jag gett mig in i... mina kollegor är ju galna... )


Rullstol tack..

jag har varit pissdålig på att träna sista tiden..
Först var jag ju sjuk sen kom jag aldrig riktigt igång, jag skyller allt på S som opererats och därför inte får träna, så jag har ju ingen som peppar/tvingar mig att träna..


Men igår gjorde jag det, jag har ju även varit duktig innan och i ett blad på gymmet fyllt i vilka maskiner jag brukar köra samt vilken tyngd och antal reps det blivit var gång..
Jenny körde då igång igår och tänkte att "jag är banne mig ingen vekling så på't bara" och körde därför på i samma stil som sist jag var på gymmet.. samma tyngd, samma antal reps..


Idag är jag död....

Dejt??

Igår var jag på dejt.....

För er gamla haggor som inte minns vad det är för något (ja Katja, Ninapina nu när ni sitter med karl och barn så är det väl bäst att jag påminner er lite om svunna dagar..)


Jag blev alltså utbjuden på fika av en som heter Tomas, det bestämdes i helgen och vid den tidpunkten så kändes det rätt och riktigt att ta en fika. Vi beslutade att det hela skulle ske på tisdagen efter att jag slutat jobbet.

På måndagen på jobbet var det en riktigt jäkla jobbig dag, det var dags för uppgradering/uppdatering av STORM det tjusiga men oooh så sega datasystem vi jobbar i, detta innebar att vi körde med reservtelefoni och Manapp. Massor av folk sprang runt i "gropen", tekniker, chefer och massa annat löst folk. Det var tjatter utan dess like, så ni kan tänka er huvudvärken som kom krypande under dagen.

Hade en period under dagen då jag var själaglad, men det höll sig ju inte. Min pålitlige Mentor är ju en sån dära bisittare på polishelikoptern, då han nämnde att han skulle ut och flyga på tisdagen så påpekade självklart jag att "hallå när ska jag få följa med då??"  och glad blev jag då min Mentor tyckte att om det är ok med befälen så haka på¨då!!..
Woohoo!!!! tänkte jag, kollade med "mitt" befäl som sa ok samt med då sittande befäl som också sa ok.. Då tyckte Menotrn att ja men då var allt klart, vi kollar bara lite snabbt med helikopterstation så de inte har något inplanerat som du inte får följa med på. Sagt och gjort jag ringde upp, drog mitt lilla ärende och man kunde sen nästan se hur massa ???? kom farande ur luren tillbaka.. Då visade det sig att nähä, det bidde inget alls på tisdagen, vare sig för mig eller Mentorn, det skulle tydligen även meddelats en vecka innan att tisdagens flygning var inställd, men det var inget som hade meddelats til Mentorn.
Besviken blev jag, troligen min Mentor också som istället för att vara ute och flyga i strålande solsken fick sitta i gropen hela tisdagen.. :(
Behöver jag nämna att det var reservtjosan, ännu segare och än mer skit på tisdagen också??

Nå tillbaka till dejten, jag var väl inte så jäkla sugen på en dejt när tisdagen väl var över på jobbet utan kände att jag nog hellre ville hem och köra huvudet i kudden. Men, iväg for jag och mötte upp Tomas....
Det bidde en fika, han bjöd ;) trevligt trevligt det är ju inte längre något som sker speciellt ofta utan numera är väl regeln att du betalar för ditt och jag för mitt.
Vi satt och tjattrade tills vi blev utkörda av personalen, då tog vi en liten promanad och tjattret fortsatte.

Så om man ska summera dejten? Trevlig, mycket trevlig.. Jag har hittat mig en ny kompis..



gah....

Bloggeri

Ok det är tydligt.. I suck at this!! BIG TIME....

Jag glömmer hela tiden bort att blogga, de gånger jag kommer på att det här ska jag minsann skriva om så kommer jag självklart på det när man inte sitter vid datorn. :(
Vilket resulterar i att uppdateringen här suger och när jag väl sätter mig för att skriva känns det som om jag borde skriva någon jäkla resumé om hur livet har varit sen sist.

Så vad har hänt? Inte ett jäkla skit...
Jag har jobbat, jobbat och eeeh jobbat..
Ja jo pärona var här på besök, mycket trevligt och snällt *vinkar till mamsen och pappsen*
Sen var jag visst på en kryssning där inget speciellt hände, eller jo någon som S och jag var snälla mot hela kvällen då han verkade ensammen höll på att få en rak höger av mig på kvällskvisten då S och jag beslutade oss att gå till hytten för lite Zzz. Människan hade varit trevlig och snäll hela kvällen men sista kommentaren då jag säger godnatt var: Vill du inte gå till min hytt istället så kan vi knulla?
VA? Var fan fick han det ifrån? och hur sjutton har man mage att kläcka ur sig något sånt? och var sjutton fick han idén att jag ens skulle vara intresserad?
Hade människan åtminstone försökt flirta lite under kvällen hade jag kanske sett kommentaren som ett uruselt sätt att försöka få till det, men icke... Inte ett flirtförsök, inte ens en drink fick man och så tror han att han ska få något?? Hade han flirtat lite innan hade jag kunnat förklarat i ett tidigt skede att "no way José" jag är inte intresserad, så kunde han hittat något annat offer.. Idiot!!
Senaste veckan har gått i förkylningens tecken, har snorat, nyst,  kraxat och hostat sen förra helgen, nu har det mesta av snoreriet förrsvunnit, nyser gör jag än, kraxheten har börjat försvinna men hostan.... AAAAAARGH inte kul att var 10e minut vränga ut och in på lungorna och igår fick det mig att vränga ut o in på magen också.. :(
jäla skit ba...

Nä nu ser vi framåt och då har vi massa kul..

Eller??

Hmmm jobb, jobb och jobb, eventuellt en kryssning i maj/juni, syrran och systerdotter på besök för att göra Grönan.  Ok lite kul är på gång...
Jobbigast nu är att jag vill ha sol, värme och träffa massa polare på stan för fika, fika och fika.. eller en öl på uteserveringarna.. Det känns inte som det kommer bli så mycket sånt, men jag får försöka slita med mig S på lite upptåg... Men det känns lite fattigt med saker att göra nu och folk att umgås med (Katja, flytta hem nu för faaaan)

Usch jag känner mig på uselt humör idag.. Jag skyller allt på hostan som snart tar livet av mig.. :(
Så snart jag känner mig piggare så ska jag skriva något mer upplyftande och positivt här..    i juli typ..

RSS 2.0