Självstudiedag

2007-12-13 @ 12:07:05
Dagen har tillbringats med djupa studier av först en kaffekopp med tillhörande nikotinpinne, för att sedan raskt övergå i seriösa navelstudier..



Nu ska studenten dock iväg och studera hur muskler jobbar och detta kommer ske på jobbets gym. Tanken var att studenten med medstudent skulle studerat vad som gör att man flyter på vattnet men då den här studenten vaknade med täppt näsa så kändes inte vattenstudier som ett alternativ då näsans innehåll brukar bli mer lättrunnet, vilket inte är något studenten känner för att studera närmare...
Studenten tänker dock inte testa "träna-innerlårets-muskler-maskinen" idag utan det fick räcka med i måndags, studenten har knappt kunnat gå ordentligt sen dess utan mer liknat Zeb Macahan (han som inte ens kan stoppa en 500kg galt genom att hålla ihop benen utan grisfan springer gladeligen rakt igenom ändå)
Efter att studierna i gymmet avklarats (hoppas kunna studera några fina manliga exemplar under tiden) skall studenterna fortsätta med att göra vårat grupparbete, beräknad tid 30-60 minuter. Sen är dagens självstudier till ända.

Kvällen kommer sedan fortsätta med lite mat på något bra/billigt ställe och sedan konsert med Lillasyster på Dabaser...

Kommentarer
Postat av: Katja

Fast Zebban är ju det coolaste nånsin :-)

2007-12-13 @ 12:09:38
Postat av: Jenny

haha sant, men det är inte kul att vagga fram som han samt så tittade medpassagerare på buss/tuben lite snett på en när man inte kunde hålla ihop benen nog för att bara ta upp ett säte... Nu satt man och särade på benen så att folk trodde nog man var lite lätt galen (eller kanske bara extremt desperat, vad vet jag)

2007-12-13 @ 12:12:53
URL: http://veela73.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0