Hungrig..

2008-12-02 @ 17:30:00
Ibland förundrar jag mig själv....

Klockan 16.30 kommer Jenny på att hon är hungrig.. Jättehungrig!!
Vaknade klockan halv 12 av ett sms, drack lite kaffe, sen har telefon gått varm. Så det var ju inte undra på att man var hungrig..
Jenny beslutar sig att laga mat och det ska gå fort för magen skriker nu ut sina våndor.
Jenny beslutar sig för att göra lasange!!!!

Ja så sitter man då och väntar på att maten ska bli klar.....



Igår hade jag besök av Moa, först åkte vi till Citygross där vi vandrade runt lååång tid, som tur är så liknar vi varandra i vårt shoppingbeteende, man måste gå i varje gång och kolla för man kan ju komma på något man verkligen verkligen behöver.. =)
Köpte glögg, brieost samt en mögelost, de som känner mig höjer på ögonbrynen, mögelost? köpte hon verkligen mögelost?? och ja det gjorde jag, mest av en vänlig gest till Moa som tycker det är gott.
Väl hemma värmde vi glögg, lade fram ostarna  samt pepparkakor...
Till min egna förvåning så smakade jag på mögelosten och det var GOTT!! Inte bara att det var ätbart det var faktiskt riktigt jäkla gott..  Så nu har jag två nya saker att lägga till på listan för i år av saker som jag numera äter, mögelost och sushi.. Jag kanske börjar bli vuxen?
Moa var sen även snäll mot en höjdrädd stackare och bytte glödlamporna i hallampan, 2 glödlampor satt det i den ena hade stendött och den andre förde ett falnande liv.. Nu med 2 nya glödlampor så ser jag hur hemsk man ser ut i spegeln igen.. Skit!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0